iQdrive Volendam

iQdrive | Rijschool Volendam

Sta jij al strak van de adrenaline? iQdrive rijdt ook in Volendam!

2018 behaalden 60 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Volendam is het werkgebied van onze instructeur. Niet alleen inwoners uit Volendam, maar ook mensen uit Edam, Monnickendam of Broek in Waterland haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Edam, Purmerend en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Volendam over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Volendam."

Leerlingen van iQdrive in Volendam raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Fenne uit Volendam: "Mijn instructeur van iQdrive wist alles op zo'n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!"

Waarom rijschool iQdrive Volendam?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Volendam? Dan word je thuis opgehaald.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om te starten met lessen in Volendam? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles