iQdrive Volendam

Rijschool Volendam | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Volendam!

Er gingen ruim 60 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Volendam. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

iQdrive Volendam geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Edam, Monnickendam en Broek in Waterland. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Edam, Purmerend en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Volendam over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Volendam geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Volendam. Lo uit Volendam: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Volendam."

Waarom rijschool iQdrive Volendam?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Volendam!
  • Start direct met lessen in Volendam. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Volendam en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles