Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Vlissingen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Vlissingen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? In Vlissingen is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo’n 90 jongeren hun rijbewijs! Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Vlissingen en omgeving.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Vlissingen. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Vlissingen ook in West-Souburg, Oost-Souburg en Nieuw-Abeele. In Oost-SouburgMiddelburg en Veere rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Vlissingen over iQdrive: “De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Vlissingen uitblinkt met een percentage van 100%! Palland uit Vlissingen: “In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! ”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Vlissingen geen punt!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles