iQdrive Vlissingen

Rijschool Vlissingen | iQdrive

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Vlissingen!!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 90 jongeren hun rijbewijs! Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Vlissingen.

Onze instructeur in Vlissingen helpt jou het beste uit jezelf te halen! Vanuit Vlissingen verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als West-Souburg, Oost-Souburg en Nieuw-Abeele. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Oost-Souburg, Middelburg en Veere. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Vlissingen over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Vlissingen kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Vlissingen zijn velen te spreken. Lo uit Vlissingen: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Wij zijn de beste rijschool in Vlissingen

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Wij halen je thuis in Vlissingen op (en brengen je thuis).
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Nergens in Vlissingen betaal je minder voor een rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles