iQdrive | Rijschool Vlaardingen

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? iQdrive is de grootste rijschool met de meeste leerlingen in Vlaardingen.

Onze instructeurs hebben in 2018 90 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Vlaardingen te bemachtigen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze instructeur in Vlaardingen helpt jou het beste uit jezelf te halen! Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Kerkbuurt, Schiedam of Negenhuizen? Dan komt hij je thuis ophalen! In Schiedam, Schipluiden en Maassluis rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Vlaardingen over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Vlaardingen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Vlaardingen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Vlaardingen. Fien uit Vlaardingen: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik - helaas - voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Ook dit is rijschool iQdrive Vlaardingen:

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Vlaardingen? We halen je thuis op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Vlaardingen!
  • Start direct met lessen in Vlaardingen. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles