iQdrive | Rijschool Vlaardingen

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start deze week bij iQdrive Vlaardingen!

90 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

De rij-instructeur in Vlaardingen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Vlaardingen rijdt hij ook in Kerkbuurt, Schiedam en zelfs in Negenhuizen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Schiedam, Schipluiden of Maassluis.

Onze rijinstructeur in Vlaardingen over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Vlaardingen."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Vlaardingen die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Lieve uit Vlaardingen: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in de uithoek van Vlaardingen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Vlaardingen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Klaar om te starten met lessen in Vlaardingen? Stuur ons jouw gegevens. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles