iQdrive Vilsteren

iQdrive | Rijschool Vilsteren

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Vilsteren!

2018 was iQdrive goed voor 60 extra weggebruikers! Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

iQdrive Vilsteren geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Overigens lest hij naast Vilsteren ook in naburige plaatsen als Varsen, Holt en Hessum. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Vilsteren met andere instructeurs in plaatsen als Dedemsvaart, Nijverdal en Wijhe.

Onze rijinstructeur in Vilsteren over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Vilsteren plan je gemakkelijk in via het formulier!”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Vilsteren. Ivar uit Vilsteren: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Vilsteren? We halen je thuis op!
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles