iQdrive Vilsteren

iQdrive | Rijschool Vilsteren

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Sla je slag bij iQdrive in Vilsteren, waar je deze week nog kunt beginnen!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 60 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Vilsteren zo snel mogelijk aan een roze pasje. Ook wanneer je in Varsen, Holt of Hessum woont, komt hij je thuis ophalen. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Dedemsvaart, Nijverdal en Wijhe.

Onze rijinstructeur in Vilsteren over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

Oud-leerlingen verspreiden in Vilsteren en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Hannah uit Vilsteren: "Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Start direct met lessen in Vilsteren. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil jij lessen in Vilsteren en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles