Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Vianen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Vianen

IQdrive biedt rijlessen aan in de hele provincie Utrecht. Ook in Vianen hebben wij een rijschool. Woon jij in Vianen en ben je op zoek naar een rijschool in Vianen? Kies voor kwaliteit en kies voor IQdrive!

Uniek lespakket

Bij IQdrive kun je niet kiezen voor een standaard lespakket. Wij vinden dat je het beste auto leert rijden door gericht te lessen. Daarom stellen wij samen met jou een uniek, persoonlijk lespakket samen. Het samenstellen van dit unieke lespakket doen onze rijinstructeurs bij onze rijschool in Vianen aan de hand van een proefles. Door deze gratis proefles af te nemen, kunnen onze rijinstructeurs goed inschatten hoe het lespakket samengesteld moet worden.

Daarom IQdrive

Het unieke lespakket is één van de redenen waarom IQdrive een goede rijschool is. Daarnaast vinden wij kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Onze rijinstructeurs worden daarom regelmatig bijgeschoold. Ook zorgen wij er voor dat jij het zo goed mogelijk naar je zin hebt. Zo krijg je een vaste instructeur, betaal je alleen voor je rijlessen en heb je de keuze om, naast een regulier lespakket, te kiezen voor een spoedopleiding of het 2todrive lespakket. Het is allemaal mogelijk bij onze rijschool in Vianen.

Wil je jezelf direct inschrijven bij onze rijschool in Vianen? Heb je nog vragen over onze rijschool in Vianen of over IQdrive? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles