iQdrive | Rijschool Venray

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? iQdrive is actief in Venray.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 40 rijbewijzen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Venray en omstreken.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Venray, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Venray, maar ook in Boshuizen, Brabander en Leunen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Venlo, Helmond of Cuijk.

Onze rijinstructeur in Venray over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Hannah uit Venray: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Ook dit is rijschool iQdrive Venray:

  • Ga voor een gratis proefles!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles