iQdrive | Rijschool Venray

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Stap in de lesauto bij iQdrive Venray!

Er gingen ruim 40 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Venray. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Venray en omstreken.

De lessen in Venray worden verzorgd door een ervaren instructeur. Vanuit Venray verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Boshuizen, Brabander en Leunen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Venlo, Helmond of Cuijk.

Onze rijinstructeur in Venray over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Venray als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Ize uit Venray: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Venray voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles