Rijschool Venlo | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Venlo!

2018 liet iQdrive zo'n 80 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Venlo tegen een scherp tarief. Woon je in Hout-Blerick, Tegelen of Blerick? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Roggel, Haelen en Heythuysen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Venlo over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Madelief uit Venlo: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Venlo.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles