Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Veldhoven

Home > Rijschool locaties > Rijschool Veldhoven

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Veldhoven!

Jaarlijks ontvangen ruwweg 40 leerlingen in Veldhoven hun roze pasje. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Veldhoven verzorgt. Hij rijdt in een straal van 10 km om Veldhoven, dus ook in plaatsen als Eindhoven, Eersel of Hapert. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Veldhoven meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in EindhovenValkenswaard en Veghel.

Onze rijinstructeur in Veldhoven over iQdrive: “Ik sta ’s ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Veldhoven. Stijntjes uit Veldhoven: “Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een gratis proefles in Veldhoven van circa één uur.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Stuur ons jouw gegevens. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles