iQdrive Veghel

iQdrive | Rijschool Veghel

Fietsen ook zo zat? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Veghel!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 40 jongeren hun rijbewijs! Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Veghel. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Beukelaar, Heuvel en Ho(o)gebiezen (?). iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Uden, Best of Helmond.

Onze rijinstructeur in Veghel over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Veghel de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Veghel, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Sanne uit Veghel: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een gratis proefles in Veghel van circa één uur.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles