iQdrive Veghel

iQdrive | Rijschool Veghel

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Veghel.

Veghel en omstreken heeft er in 2018 zo'n 40 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Veghel tegen een scherp tarief. Hij rijdt overigens ook in Beukelaar, Heuvel en Ho(o)gebiezen (?). Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Uden, Best of Helmond.

Onze rijinstructeur in Veghel over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Silke uit Veghel: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een gratis proefles in Veghel van circa één uur.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Veghel.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Veghel? Laat je gegevens achter. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles