Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Veenendaal

Home > Rijschool locaties > Rijschool Veenendaal

Op zoek naar een goede rijschool in Veenendaal? Kies voor de rijschool in Veenendaal van IQdrive! Persoonlijke lespakketten, professionele rijinstructeurs en duidelijkheid over de kosten. Dat is waar IQdrive voor staat.

Start direct met lessen in Veenendaal

Eén van de voordelen waar jij van profiteert als je kiest voor onze rijschool in Veenendaal, is dat je direct kunt starten met lessen. Er zijn namelijk geen wachtlijsten. Door een gratis proefles te volgen kunnen onze instructeurs goed inschatten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. De proefles is gratis, vrijblijvend en je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. Je kunt rechts een gratis proefles aanvragen.

Persoonlijk lespakket

Bij IQdrive kun je niet kiezen voor een standaard lespakket. Elk lespakket wordt persoonlijk afgestemd. Op die manier zorgen wij er samen met jou voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Dit betekent ook dat je minder geld kwijt bent voor je rijbewijs. Kortom, alleen maar voordelen voor jou. Schrijf je direct in bij onze rijschool in Veenendaal!

Wil je meer weten over onze rijschool in Veenendaal of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op en stel je vraag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles