iQdrive | Rijschool Veenendaal

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Veenendaal!

In 2018 hielp iQdrive circa 80 leerlingen op weg in Veenendaal. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Veenendaal en omstreken.

De rijlessen in Veenendaal worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Benedeneind, De Klomp en De Kade. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Ede, Rhenen en Wageningen.

Onze rijinstructeur in Veenendaal over iQdrive: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Veenendaal dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Muhammed uit Veenendaal: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Ben jij onze volgende leerling? Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

234 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles