iQdrive Veendam

iQdrive | Rijschool Veendam

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Veendam!?

2018 behaalden 70 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De rijlessen in Veendam worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Wildervank, Het Veen / 't Veen en Tripscompagnie. Zuidbroek, Oude Pekela en Scheemda zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Veendam over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Leerlingen uit Veendam spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Milan uit Veendam: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Je wordt thuis opgehaald in Veendam!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Veendam en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles