iQdrive Veendam

Rijschool Veendam | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? In Veendam is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 70 jongeren hun rijbewijs! Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Veendam zo snel mogelijk aan een roze pasje. Niet alleen inwoners uit Veendam, maar ook mensen uit Wildervank, Het Veen / 't Veen of Tripscompagnie haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Zuidbroek, Oude Pekela of Scheemda.

Onze rijinstructeur in Veendam over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Ruben uit Veendam: "Ik kende iQdrive voor de tijd niet, maar ik geef een dikke plus aan mijn instructeur. Na het invullen van het proefrijlesformulier op de website kreeg ik vrij snel een belletje. Ik kon diezelfde week nog starten. Super geregeld!"

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Start direct met lessen in Veendam. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles