Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Varsseveld

Home > Rijschool locaties > Rijschool Varsseveld

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Kies voor iQdrive in Varsseveld, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 10 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Varsseveld en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Varsseveld. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Varsseveld ook in Westendorp, Halle en Heelweg. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in GaanderenAalten en Lichtenvoorde.

Onze rijinstructeur in Varsseveld over iQdrive: “Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Varsseveld, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Weijman uit Varsseveld: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Woon je in de uithoek van Varsseveld, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Varsseveld.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Klaar om te starten met lessen in Varsseveld? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles