iQdrive Varsseveld

iQdrive | Rijschool Varsseveld

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Bij iQdrive in Varsseveld haal je gegarandeerd je rijbewijs.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Varsseveld ongeveer 10 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

iQdrive Varsseveld geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Overigens lest hij naast Varsseveld ook in naburige plaatsen als Westendorp, Halle en Heelweg. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Gaanderen, Aalten en Lichtenvoorde.

Onze rijinstructeur in Varsseveld over iQdrive: "Met sommige leerlingen krijg je echt een band.

Leerlingen uit Varsseveld spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Ize uit Varsseveld: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Wij halen je thuis in Varsseveld op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles