iQdrive Varsseveld

iQdrive | Rijschool Varsseveld

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Varsseveld.

We helpen op jaarbasis maar liefst 10 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Varsseveld. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Westendorp, Halle of Heelweg? Dan komt hij je thuis ophalen! Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Gaanderen, Aalten en Lichtenvoorde.

Onze rijinstructeur in Varsseveld over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Varsseveld uitblinkt met een percentage van 100%! Jelle uit Varsseveld: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Ga jij voor goud?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om te starten met lessen in Varsseveld? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles