iQdrive Valkenswaard

Rijschool Valkenswaard | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? iQdrive rijdt ook in Valkenswaard!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Valkenswaard ongeveer 100 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Valkenswaard. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze instructeur in Valkenswaard helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Valkenswaard ook in Schaft, Bruggerhuizen en Borkel. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Eindhoven, Weert of Reusel.

Onze rijinstructeur in Valkenswaard over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Leerlingen van iQdrive in Valkenswaard raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Adam uit Valkenswaard: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Valkenswaard geen punt!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil jij lessen in Valkenswaard en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles