iQdrive Valkenswaard

Rijschool Valkenswaard | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Valkenswaard!

In 2018 kregen maar liefst 100 jongvolwassenen hun rijbewijs in Valkenswaard. Het hoogste slagingspercentage van Valkenswaard ging in 2018 naar iQdrive!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Valkenswaard, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Valkenswaard, maar rijdt ook in Schaft, Bruggerhuizen en zelfs in Borkel. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Eindhoven, Weert en Reusel.

Onze rijinstructeur in Valkenswaard over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Leerlingen van iQdrive in Valkenswaard raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Jolijn uit Valkenswaard: "Ik heb weinig geduld. Gelukkig had mijn instructeur alle geduld van de wereld met mij. Hij vertelde mij dat het niet erg is om fouten te maken, waardoor ik veel relaxter ging rijden!"

Waarom rijschool iQdrive Valkenswaard?

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Wij halen je thuis in Valkenswaard op (en brengen je thuis).
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Het laagste uurtarief van Valkenswaard!
  • Start direct met lessen in Valkenswaard. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles