Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Utrecht

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Utrecht

Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool in Utrecht? Dat kan bij autorijschool iQdrive. Utrecht is de perfecte locatie om rijlessen te volgen. De drukke kruispunten, de krappe parkeerplaatsen en het wegennetwerk rondom Utrecht zijn voor jou de perfecte omstandigheden om een uitstekende bestuurder te worden. En daar helpen wij jou natuurlijk een handje bij! Zet vandaag nog de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs en vraag direct een proefles aan. Onze rijinstructeurs van rijschool iQdrive in Utrecht staan voor je klaar.

Rijlessen in iedere uithoek van Utrecht

Utrecht ligt centraal in Nederland, wel zo handig als je met de auto op pad wilt. Tenminste, dan moet je wel eerst je rijbewijs halen. iQdrive geeft rijlessen in Utrecht en omstreken. Dus woon jij niet in Utrecht, maar wel in de buurt, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. iQdrive geeft onder andere autorijlessen in Nieuwegein, Woerden, Zeist, Houten en Bilthoven. Overal dus! En bij iQdrive zijn er geen wachtlijsten, dus kun je vandaag nog starten met rijlessen. Je kunt daarom direct beginnen met het halen van je rijbewijs in Utrecht.

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Utrecht

Wil je jouw rijbewijs binnen 5 tot 13 dagen halen? Dat kan! Kies dan voor onze rijbewijs spoedcursus in Utrecht. Bij iQdrive slaag je sowieso voor je rijbewijs en jij bepaalt zelf hoe snel. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe baan of wil je met de auto op vakantie en heb je daar met spoed een rijbewijs voor nodig? Bij iQdrive helpen we je uit de brand en zorgen dat jij binnen no-time de weg op kan.

De beste rijschool van Utrecht – iQDrive

iQdrive is beslist de beste rijschool van Utrecht. Waarom? Iedereen is bij onze rijschool in Utrecht meer van welkom. Of je nou en een snelle leerling bent of juist iets meer wilt oefenen op bepaalde onderdelen, dan nemen onze rijinstructeurs de tijd voor jou. Zelfs leerlingen die bij ons rijlessen volgen en last hebben van faalangst starten uiteindelijk vol zelfvertrouwen aan hun praktijkexamen. Je hebt ook een vaste rijinstructeur die jou nauwlettend in de gaten houdt. Op die manier kun jij je volledig op het autorijden focussen. Dat je het spannend vindt is heel normaal en daarom vinden wij het belangrijk dat we eerst kennis kunnen maken tijdens een proefles. Tijdens de proefles maken we een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben. Daarna stellen wij een lespakket samen dat het beste bij jou past. In het lespakket zit onder andere een proefles, de rijlessen en eventuele herexamens. iQdrive helpt jou met het halen van je rijbewijs bij ons rijschool in Utrecht en daarom zijn wij simpelweg een goede rijschool.

Goedkope rijschool in Utrecht

Om het voor jou zo goedkoop mogelijk te maken, hebben wij zeer voordelige lespakketten samengesteld. Onze lespakketten geven een goede indicatie van wat de kosten van het halen van je rijbewijs in Utrecht zullen zijn. iQdrive is overduidelijk één van de goedkoopste rijscholen van Utrecht. Goedkope rijlessen, een gratis proefles en gratis herexamen(s). Wij vinden het belangrijk dat jij sowieso slaagt voor je rijbewijs en daarom betalen wij je eventuele herexamen(s).

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Utrecht of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: iQdrive geeft uitsluitend autorijlessen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles