iQdrive | Rijschool Utrecht

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Utrecht!!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 100 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Utrecht. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Utrecht en omstreken.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Utrecht. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Kockengen, Loenen aan de Vecht en Loenersloot. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Nieuwegein, Maarssen en Bilthoven.

Onze rijinstructeur in Utrecht over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Onze instructeur in Utrecht is één van de meest populaire instructeurs. Amy uit Utrecht: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Utrecht? Dan word je thuis opgehaald.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Nergens in Utrecht betaal je minder voor een rijles.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles