Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Urk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Urk

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Kies voor iQdrive in Urk, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo’n 60 rijbewijzen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Urk en omstreken.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Urk, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Urk, dus ook in plaatsen als Tollebeek, Espel of Nagele. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Urk meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in EmmeloordDronten en Lelystad.

Onze rijinstructeur in Urk over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Urk als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Onze iQdrive-instructeur in Urk is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Riede uit Urk: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Hoog slagingspercentage in Urk.
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Ben jij onze volgende leerling? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles