iQdrive Urk

iQdrive | Rijschool Urk

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Urk!

Wist je dat in 2018 maar liefst 60 leerlingen slaagden in Urk en omliggende dorpen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Urk, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Urk en doet daarbij plaatsen aan als Tollebeek, Espel of Nagele. In Emmeloord, Dronten en Lelystad rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Urk over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Anna uit Tollebeek: "Hoewel ik niet uit Urk kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Wij zijn de beste rijschool in Urk

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles