Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Ulicoten

Home > Rijschool locaties > Rijschool Ulicoten

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Kies net als 26.000+ anderen voor iQdrive in Ulicoten.

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 100 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Ulicoten. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Ulicoten.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Ulicoten, krijgt een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Ulicoten ook in Maaijkant, Nieuwe Strumpt en Oude Strumpt. In BredaTilburg en Dongen rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Ulicoten over iQdrive: “Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen ’s avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten.”

Onze iQdrive-instructeur in Ulicoten is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Bellingwout uit Ulicoten: “Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in de uithoek van Ulicoten, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Ulicoten!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Ulicoten en omgeving? Laat wat van je horen! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles