iQdrive Ulicoten

iQdrive | Rijschool Ulicoten

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Rijschool iQdrive helpt jou in Ulicoten veilig en snel op weg.

We helpen op jaarbasis maar liefst 100 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Ulicoten en omstreken.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Ulicoten verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Ulicoten, maar ook in Maaijkant, Nieuwe Strumpt en Oude Strumpt. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Breda, Tilburg of Dongen.

Onze rijinstructeur in Ulicoten over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Leerlingen uit Ulicoten spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Sarah uit Ulicoten: "Dankzij iQdrive ben ik eindelijk over mijn faalangst heen! Mijn instructeur was de rust zelve, precies wat ik nodig had!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Ulicoten!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles