iQdrive Uden

iQdrive | Rijschool Uden

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Bij iQdrive Uden! haal jij binnen no time je papiertje!

Uden en omstreken heeft er in 2018 zo'n 90 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Uden tegen een scherp tarief. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Vloet, Moleneind en Eikenheuvel. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Veghel, Oss en Cuijk.

Onze rijinstructeur in Uden over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Leerlingen uit Uden spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Renske uit Uden: "Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat iQdrive de volgende examens zou bekostigen!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles