Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Twello

Home > Rijschool locaties > Rijschool Twello

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Trap deze week nog af bij iQdrive Twello!

We helpen op jaarbasis maar liefst 10 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Twello. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze rijinstructeur in Twello heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Teuge, Terwolde of Wilp? Dan komt hij je thuis ophalen! DeventerApeldoorn en Zutphen behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Twello over iQdrive: “Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren.”

Oud-leerlingen in Twello hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Asma uit Twello: “Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal iQdrive tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles