iQdrive Twello

iQdrive | Rijschool Twello

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Bij iQdrive in Twello weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Er gingen ruim 10 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Twello. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Twello en omgeving.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Twello. Naast Twello rijdt hij ook in Teuge, Terwolde en zelfs in Wilp. In Deventer, Apeldoorn en Zutphen rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Twello over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Twello."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Twello. Auke uit Teuge: "Ik kom niet uit Twello, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Twello geen punt!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Twello? Neem contact op met één van onze instructeurs. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles