iQdrive Twello

Rijschool Twello | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Kies dan voor de beste rijschool van Twello: iQdrive Twello!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Twello ongeveer 10 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Twello verzorgt. Ook wanneer je in Teuge, Terwolde of Wilp woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Deventer, Apeldoorn of Zutphen.

Onze rijinstructeur in Twello over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Max uit Twello: "Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles