Rijschool Tilburg | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Tilburg naar Oisterwijk of Moerenburg cruisen? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Tilburg!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 8 laat afrijden én slagen in Tilburg. Het hoogste slagingspercentage van Tilburg ging in 2018 naar iQdrive!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Tilburg, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Tilburg, maar ook in Moerenburg, Bakertand en Boschkens. In omliggende plaatsen zoals Oisterwijk, Dongen en Waalwijk hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Tilburg over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Onze iQdrive-instructeur in Tilburg is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Evelien uit Tilburg: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Waarom rijschool iQdrive Tilburg?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Tilburg en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles