Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Tiel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Tiel

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Tiel. In Tiel is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Ieder jaar behalen 50 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Tiel. Ook wanneer je in Kerk Avezaath, Bergakker of Zoelen woont, komt hij je thuis ophalen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Beneden-LeeuwenLienden en Geldermalsen.

Onze rijinstructeur in Tiel over iQdrive: “Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!”

Oud-leerlingen verspreiden in Tiel en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Ruiter uit Tiel: “Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in Tiel? Dan word je thuis opgehaald.
 • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
 • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Tiel en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles