iQdrive | Rijschool Tiel

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Tiel!

Vorig jaar slaagden 50 leerlingen in Tiel in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Tiel. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Kerk Avezaath, Bergakker of Zoelen? Dan komt hij je thuis ophalen! Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Beneden-Leeuwen, Lienden of Geldermalsen.

Onze rijinstructeur in Tiel over iQdrive: "Woon jij in Tiel? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Tiel laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Tiel. Milou uit Tiel: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Wij zijn de beste rijschool in Tiel

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in de uithoek van Tiel, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles