iQdrive | Rijschool Tiel

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Kies dan voor de beste rijschool van Tiel: iQdrive Tiel!

In 2018 hielp iQdrive circa 50 leerlingen op weg in Tiel. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Tiel zo snel mogelijk aan een roze pasje. Niet alleen inwoners uit Tiel, maar ook mensen uit Kerk Avezaath, Bergakker of Zoelen haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Beneden-Leeuwen, Lienden of Geldermalsen.

Onze rijinstructeur in Tiel over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

iQdrive in Tiel heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Ivar uit Tiel: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Veilig op weg in Tiel dankzij iQdrive

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Woon je in de uithoek van Tiel, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Tiel en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles