iQdrive Terneuzen

iQdrive | Rijschool Terneuzen

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Terneuzen!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 50 jongeren hun rijbewijs in Terneuzen. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Terneuzen.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Terneuzen. Hij rijdt tevens in de regio van Terneuzen en doet daarbij plaatsen aan als Axelsche Sassing, Wulpenbek of Othene. Op zoek naar een instructeur in Hulst, Heinkenszand of Kapelle? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Terneuzen over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Terneuzen. Sarah uit Terneuzen: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Start direct met lessen in Terneuzen. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Ben jij onze volgende leerling? Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles