iQdrive Stroe

iQdrive | Rijschool Stroe

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Stroe!!

Vorig jaar slaagden 80 leerlingen in Stroe in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Stroe 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Stroe en omgeving.

Onze instructeur rijdt in Stroe. Hij werkt niet alleen in Stroe, maar rijdt ook in Garderbroek, Kootwijkerbroek en zelfs in Essen. Op zoek naar een instructeur in Ermelo, Putten of Barneveld? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Stroe over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

iQdrive in Stroe heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Jannetje uit Stroe: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Stroe te kiezen!

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Stroe en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles