iQdrive Stroe

iQdrive | Rijschool Stroe

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? In Stroe is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Wist je dat in 2018 maar liefst 80 leerlingen slaagden in Stroe en omliggende dorpen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Stroe en omstreken.

Stroe is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Stroe en doet daarbij plaatsen aan als Garderbroek, Kootwijkerbroek of Essen. Ermelo, Putten en Barneveld behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Stroe over iQdrive: "Ben je al zenuwachtig voor je eerste les? Dat is helemaal niet gek! Ik en mijn collega's weten je meteen op je gemak te stellen."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Stroe zit zelfs op een 9,3! Elena uit Stroe: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Stroe."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Stroe en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles