Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Strijen

Home > Rijschool locaties > Rijschool Strijen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Kies voor iQdrive in Strijen, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 80 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Strijen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Strijen en omstreken.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Strijen tegen een scherp tarief. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in De Klem, Mookhoek en Maasdam. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Arent van LierstraatPuttershoek en Numansdorp.

Onze rijinstructeur in Strijen over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Onze instructeur in Strijen is één van de meest populaire instructeurs. Stursberg uit Strijen: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Woon je in Strijen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Start direct met lessen in Strijen. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Strijen voor jou reserveren? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles