Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Stellendam

Home > Rijschool locaties > Rijschool Stellendam

Fietsen ook zo zat? In Stellendam is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Onze instructeurs hebben in 2018 100 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Stellendam te bemachtigen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Stellendam en omstreken.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Stellendam verzorgt. Vanuit Stellendam verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Havenhoofd, Goedereede en Oostdijk. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in OuddorpHellevoetsluis of Sommelsdijk.

Onze rijinstructeur in Stellendam over iQdrive: “Ik ben altijd vrolijk. Dat kan niet anders met zo’n topbaan! In de auto moet jij je op je gemak voelen, dat staat voor mij centraal. Zo mag je van mij best naar jouw favoriete radiostation luisteren.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Stellendam zit zelfs op een 9,3! Gielen uit Stellendam: “Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat iQdrive de volgende examens zou bekostigen!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Stellendam haalt je bij iedere les op.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Stellendam!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om te starten met lessen in Stellendam? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles