iQdrive Stellendam

iQdrive | Rijschool Stellendam

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Stellendam!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 100 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De rij-instructeur in Stellendam stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt overigens ook in Havenhoofd, Goedereede en Oostdijk. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Ouddorp, Hellevoetsluis en Sommelsdijk.

Onze rijinstructeur in Stellendam over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Jan uit Stellendam: "Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal iQdrive tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!"

Veilig op weg in Stellendam dankzij iQdrive

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Onze rijinstructeur uit Stellendam haalt je bij iedere les op.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles