iQdrive Stellendam

Rijschool Stellendam | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Stap achter het stuur bij iQdrive in Stellendam!

Vorig jaar slaagden 100 leerlingen in Stellendam in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Stellendam, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Stellendam en doet daarbij plaatsen aan als Havenhoofd, Goedereede of Oostdijk. In Ouddorp, Hellevoetsluis en Sommelsdijk rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Stellendam over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Leerlingen uit Stellendam spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Ravi uit Stellendam: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Waarom rijschool iQdrive Stellendam?

  • Een gratis proefles in Stellendam van circa één uur.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles