iQdrive Stellendam

iQdrive | Rijschool Stellendam

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Rijschool iQdrive helpt jou in Stellendam veilig en snel op weg.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 100 jongeren hun rijbewijs in Stellendam. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De rijlessen in Stellendam worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Havenhoofd, Goedereede en Oostdijk. Ouddorp, Hellevoetsluis en Sommelsdijk zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Stellendam over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Stellendam die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Jan uit Stellendam: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij iQdrive en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met iQdrive of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

6 keiharde feiten:

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Het laagste uurtarief van Stellendam!
  • Prima slagingspercentage in Stellendam dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles