Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Steenwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Steenwijk

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Steenwijk!?

2018 behaalden 10 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Steenwijk en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Steenwijk. Hij werkt niet alleen in Steenwijk, maar rijdt ook in Giethoorn, Tuk en zelfs in De Bult. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als BlokzijlWolvega en Noordwolde.

Onze rijinstructeur in Steenwijk over iQdrive: “Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Steenwijk, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Steenwijk is nog veel mooier dan je denkt!”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! van de Wildeselieuw uit Steenwijk: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

De kwaliteit van iQdrive in Steenwijk

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Steenwijk!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles