iQdrive | Rijschool Steenwijk

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? iQdrive rijdt ook in Steenwijk!

Ieder jaar behalen 10 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Steenwijk. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Giethoorn, Tuk of De Bult? Dan komt hij je thuis ophalen! Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Blokzijl, Wolvega en Noordwolde.

Onze rijinstructeur in Steenwijk over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Steenwijk. Elisabeth uit Steenwijk: "iQdrive hielp mij mijn rijbewijs binnen 3 maanden te behalen. Nu kan ik eindelijk op eigen houtje naar mijn vriend die twee dorpen verderop woont!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Wij halen je thuis in Steenwijk op (en brengen je thuis).
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Steenwijk!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Klaar om te starten met lessen in Steenwijk? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles