iQdrive Steenbergen

iQdrive | Rijschool Steenbergen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Maak een rijdende start bij iQdrive Steenbergen!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Steenbergen in 2018 voor dat 20 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Het hoogste slagingspercentage van Steenbergen ging in 2018 naar iQdrive!

Onze instructeur rijdt in Steenbergen. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Steenbergen, dus ook in plaatsen als Zwarte Ruiter, Welberg of De Bocht. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Steenbergen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Bergen op Zoom, Oud Gastel en Roosendaal.

Onze rijinstructeur in Steenbergen over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Onze iQdrive-instructeur in Steenbergen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Jildau uit Steenbergen: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Steenbergen? We halen je thuis op!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Steenbergen en omgeving? Laat je gegevens achter. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles