iQdrive Steenbergen

iQdrive | Rijschool Steenbergen

Fietsen ook zo zat? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Steenbergen!?

2018 was iQdrive goed voor 20 extra weggebruikers! Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De lessen in Steenbergen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Steenbergen ook in Zwarte Ruiter, Welberg en De Bocht. In Bergen op Zoom, Oud Gastel en Roosendaal rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Steenbergen over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Steenbergen, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Maartje uit Steenbergen: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

De kwaliteit van iQdrive in Steenbergen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Steenbergen!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles