Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Stavoren

Home > Rijschool locaties > Rijschool Stavoren

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? Stap in de lesauto bij iQdrive Stavoren!

In 2018 hielpen we 30 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Stavoren. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Stavoren van 70 procent!

Onze instructeur in Stavoren helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Murns, Grote Wiske en Riis. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in MakkumEnkhuizen of Medemblik.

Onze rijinstructeur in Stavoren over iQdrive: “Een eerste stap maken om je rijbewijs te halen. Daar is lef voor nodig. Ik zou het super vinden als ik jou mag helpen met het behalen van het roze pasje.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Stavoren. van Leth uit Murns: “Ik kom niet uit Stavoren, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Stavoren te kiezen!

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Wij halen je thuis in Stavoren op (en brengen je thuis).
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Ben jij onze volgende leerling? Laat wat van je horen! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles