iQdrive Stavoren

iQdrive | Rijschool Stavoren

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Wij van iQdrive Stavoren helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

Ieder jaar slagen ongeveer 30 leerlingen in Stavoren. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Stavoren. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze instructeur in Stavoren helpt jou het beste uit jezelf te halen! Naast Stavoren rijdt hij ook in Murns, Grote Wiske en zelfs in Riis. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Makkum, Enkhuizen en Medemblik.

Onze rijinstructeur in Stavoren over iQdrive: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Stavoren, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Stavoren. Rosalie uit Stavoren: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

6 keiharde feiten:

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in Stavoren? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles