Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Stavenisse

Home > Rijschool locaties > Rijschool Stavenisse

Op zoek naar de beste rijschool? Stap in de lesauto bij iQdrive Stavenisse!

In 2018 hielpen we 70 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Stavenisse. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Stavenisse. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De lessen in Stavenisse worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Stavenisse, maar ook in Ouwerkerk, Sint Maartensdijk en Sint-Annaland. iQdrive rijdt door heel het land, ook in ZierikzeeYerseke of Kapelle.

Onze rijinstructeur in Stavenisse over iQdrive: “Ik werk sinds 2010 bij iQdrive, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Faye uit Stavenisse: “Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek op zo’n korte termijn niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Stavenisse!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Stavenisse voor jou reserveren? Laat je gegevens achter. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles