iQdrive Stavenisse

iQdrive | Rijschool Stavenisse

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Maak een rijdende start bij iQdrive Stavenisse!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 70 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De lessen in Stavenisse worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Stavenisse, maar ook in Ouwerkerk, Sint Maartensdijk en Sint-Annaland. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Zierikzee, Yerseke en Kapelle.

Onze rijinstructeur in Stavenisse over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Johannes uit Stavenisse: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Ouwerkerk. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. iQdrive - en vooral mijn instructeur - bedankt!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in de uithoek van Stavenisse, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Hoog slagingspercentage in Stavenisse.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles