Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Stadskanaal

Home > Rijschool locaties > Rijschool Stadskanaal

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Kies voor iQdrive in Stadskanaal, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

In 2018 kregen maar liefst 80 jongvolwassenen hun rijbewijs in Stadskanaal. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Stadskanaal, want wij hebben daar een eigen instructeur. Overigens lest hij naast Stadskanaal ook in naburige plaatsen als H, Eerste Dwarsdiep en Ceresdorp. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Stadskanaal met andere instructeurs in plaatsen als Oude PekelaVeendam en Winschoten.

Onze rijinstructeur in Stadskanaal over iQdrive: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Roghair uit Stadskanaal: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Ga voor een gratis proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.

Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles