iQdrive Stadskanaal

iQdrive | Rijschool Stadskanaal

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Stadskanaal!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Stadskanaal ongeveer 80 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Stadskanaal, want wij hebben daar een eigen instructeur. Overigens lest hij naast Stadskanaal ook in naburige plaatsen als H, Eerste Dwarsdiep en Ceresdorp. Op zoek naar een instructeur in Oude Pekela, Veendam of Winschoten? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Stadskanaal over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Rosalie uit Stadskanaal: "Mijn instructeur was naast een hele goede leraar ook mijn maatje geworden. We hebben heel wat afgelachen in de lesauto van iQdrive."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Wij halen je thuis in Stadskanaal op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles