iQdrive Stadskanaal

iQdrive | Rijschool Stadskanaal

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Wij van iQdrive Stadskanaal helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

Wist je dat in 2018 maar liefst 80 leerlingen slaagden in Stadskanaal en omliggende dorpen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

De lessen in Stadskanaal worden verzorgd door een ervaren instructeur. Vanuit Stadskanaal verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als H, Eerste Dwarsdiep en Ceresdorp. In omliggende plaatsen zoals Oude Pekela, Veendam en Winschoten hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Stadskanaal over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Bram uit Stadskanaal: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Alle pluspunten opgesomd:

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in Stadskanaal? Dan word je thuis opgehaald.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles