iQdrive | Rijschool Spijkenisse

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Spijkenisse!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 50 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Spijkenisse. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Spijkenisse en omgeving.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Spijkenisse. Naast Spijkenisse rijdt hij ook in Hoogvliet, Nieuw-Beijerland en zelfs in Oosthoek. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Hoogvliet, Oud-Beijerland of Rhoon.

Onze rijinstructeur in Spijkenisse over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Spijkenisse kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Leerlingen van iQdrive in Spijkenisse raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Sebastiaan uit Spijkenisse: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de uithoek van Spijkenisse, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles