iQdrive | Rijschool Spijkenisse

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Bij iQdrive in Spijkenisse haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Wist je dat in 2018 maar liefst 50 leerlingen slaagden in Spijkenisse en omliggende dorpen. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Spijkenisse.

iQdrive Spijkenisse selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt tevens in de regio van Spijkenisse en doet daarbij plaatsen aan als Hoogvliet, Nieuw-Beijerland of Oosthoek. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Hoogvliet, Oud-Beijerland en Rhoon.

Onze rijinstructeur in Spijkenisse over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Spijkenisse kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Janne uit Spijkenisse: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles