Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Sommelsdijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Sommelsdijk

Wil jij straks in je eigen auto van Sommelsdijk naar Oude-Tonge of Middelharnis cruisen? iQdrive rijdt ook in Sommelsdijk!

2018 liet iQdrive zo’n 40 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

iQdrive Sommelsdijk selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Middelharnis, Dirksland en Battenoord. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Oude-TongeHellevoetsluis en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Sommelsdijk over iQdrive: “Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Sommelsdijk geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Sommelsdijk zijn velen te spreken. Takx uit Sommelsdijk: “Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Een gratis proefles in Sommelsdijk van circa één uur.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles