iQdrive Sommelsdijk

iQdrive | Rijschool Sommelsdijk

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Rijschool iQdrive helpt jou in Sommelsdijk veilig en snel op weg.

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 40 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Sommelsdijk en omstreken.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Sommelsdijk. Hij rijdt tevens in de regio van Sommelsdijk en doet daarbij plaatsen aan als Middelharnis, Dirksland of Battenoord. Oude-Tonge, Hellevoetsluis en Stellendam behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Sommelsdijk over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Sommelsdijk de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Sommelsdijk zijn velen te spreken. Elizabeth uit Sommelsdijk: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Sommelsdijk geen punt!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Sommelsdijk voor jou reserveren? Laat wat van je horen! Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles