iQdrive Sommelsdijk

iQdrive | Rijschool Sommelsdijk

Fietsen ook zo zat? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Sommelsdijk.

Wist je dat in 2018 maar liefst 40 leerlingen slaagden in Sommelsdijk en omliggende dorpen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Sommelsdijk. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Sommelsdijk, dus ook in plaatsen als Middelharnis, Dirksland of Battenoord. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Oude-Tonge, Hellevoetsluis en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Sommelsdijk over iQdrive: "Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Sommelsdijk, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Sommelsdijk is nog veel mooier dan je denkt!"

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Sommelsdijk die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Eva uit Sommelsdijk: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Onze rijinstructeur uit Sommelsdijk haalt je bij iedere les op.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Start direct met lessen in Sommelsdijk. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles