Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Soest

Home > Rijschool locaties > Rijschool Soest

Je rijbewijs halen in Soest? Dat kan bij IQdrive. Onze rijschool in Soest helpt jou graag met het halen van je rijbewijs. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Kies jouw lespakket

Bij de rijschool in Soest van IQdrive kun je kiezen voor verschillende soorten lespakketten. De reguliere lespakketten worden volledig op jouw afgestemd. Dit doen we aan de hand van een proefles. Deze proefles kun je gratis volgen bij onze rijschool in Soest. Na deze proefles wordt er een lespakket samengesteld waar jij het meeste aan hebt. Het is hiernaast ook mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Hierbij haal je binnen 5 tot 13 dagen. Het is ook mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen. Meer hier over lees je op de 2todrive pagina.

Waarom IQdrive

IQdrive vindt het belangrijk om goede kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Je rijbewijs halen kost nou eenmaal veel geld. Wij maken het goedkopen door een aantal onderdelen gratis aan te bieden. Dit doen we door middel van ons Rijbewijs Garant: een gratis proefles, een gratis tussentijdse toets en gratis herexamen(s).

Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze rijschool in Soest? Schrijf je dan direct in en start direct met lessen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles