Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Sneek

Home > Rijschool locaties > Rijschool Sneek

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Bij iQdrive in Sneek ben je aan het juiste adres.

In 2018 hielpen we 70 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Sneek. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Sneek. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Sneek, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Sneek, maar ook in Makkum, Goingarijp en Ballingbuur. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in JoureMakkum of Franeker.

Onze rijinstructeur in Sneek over iQdrive: “Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen.”

iQdrive in Sneek is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Corver uit Sneek: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Sneek te kiezen!

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij lessen in Sneek en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles