Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Sittard

Home > Rijschool locaties > Rijschool Sittard

Sta jij al strak van de adrenaline? Maak een rijdende start bij iQdrive Sittard!

Ieder jaar behalen 90 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur in Sittard helpt jou het beste uit jezelf te halen! De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Windraak, Munstergeleen en Limbricht. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in ElslooEcht of Heerlen.

Onze rijinstructeur in Sittard over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

iQdrive in Sittard heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Munniksma uit Sittard: “Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Start direct met lessen in Sittard. Je hoeft niet te wachten.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles