iQdrive | Rijschool Sittard

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Sittard!

Ieder jaar behalen 90 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Sittard.

Onze rijinstructeur in Sittard heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Niet alleen inwoners uit Sittard, maar ook mensen uit Windraak, Munstergeleen of Limbricht haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Elsloo, Echt en Heerlen.

Onze rijinstructeur in Sittard over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Sittard zit zelfs op een 9,3! Rosa uit Sittard: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Je wordt thuis opgehaald in Sittard!
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Sittard!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles