iQdrive | Rijschool Sittard

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Sittard.

In 2018 kregen maar liefst 90 jongvolwassenen hun rijbewijs in Sittard. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Sittard en omstreken.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Sittard. Naast Sittard rijdt hij ook in Windraak, Munstergeleen en zelfs in Limbricht. Elsloo, Echt en Heerlen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Sittard over iQdrive: "Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!"

iQdrive in Sittard is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Ivar uit Windraak (bij Sittard): "In 2018 werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij iQdrive kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Sittard? We halen je thuis op!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Nergens in Sittard betaal je minder voor een rijles.
  • Prima slagingspercentage in Sittard dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles