Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Schoonhoven

Home > Rijschool locaties > Rijschool Schoonhoven

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Schoonhoven!

In 2018 ontvingen 20 jongens en meiden hun roze pasje in Schoonhoven. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Schoonhoven.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Schoonhoven. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in De Hem, Nieuwpoort en Cabauw. Wil je rijlessen volgen in BergambachtLopik of Gouda, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Schoonhoven over iQdrive: “Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Schoonhoven. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. van Burken uit Schoonhoven: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Schoonhoven.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Schoonhoven.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Schoonhoven? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles